84089254 186093099424270 8544372741405409280 o

20. februar inviterte Vestnorsk filmsenter til åpning av Filmveksthuset BAKOM.

Det ble flott åpningskveld! Et skikkelig ruskevær var ikke et hinder for de mange som dukket opp. Leder for Utval for kultur, idrett og inkludering Stian Davies i Vestland fylkeskommune og Byråd for kultur, mangfold og likestilling i Bergen kommune Katrine Nødtvedt sto for den offisielle åpningen.

Etter noen ord fra daglig leder Stine Tveten og avdelingsleder Sofie Vestad, som blant annet takket alle gode hjelpere som har bidratt med dugnad i lokalene og i forbindelse med gjennomføring av åpningen, ble det omvisning i de nye lokalene. Og selvsagt mingling og mat.

Vi er veldig glade for å ha åpnet dørene til BAKOM. Dette skal være et viktig møtested for unge mellom 16 og 30 år som vil lage film eller utvikle spill. Her skal de unge talentene kunne eksperimentere og øve seg gode innen en rekke genre og fagfunksjoner. På BAKOM er det mulig å låne utstyr, booke møterom, klipperom og studio. Det vil også gis veiledning og arrangeres kurs og verksteder innen relevante fagområder på ulike nivå. Filmveksthuset BAKOM er en avdeling av Vestnorsk filmsenter og er støttet av Bergen kommune og Vestland fylkeskommune (KUP). Hold deg oppdatert på hva som skjer på BAKOM her