Dette er en unik sjanse til å utvikle prosjektet i en setting med full konsentrasjon og tett oppfølging av veileder. Deltagerne vil bo på Stiklestad Hotell, som er en del av Stiklestad Nasjonale Kultursenter, hvor forholdene legges til rette for tre dager med manusutvikling. Kursdeltagerne skal bevisstgjøres på hva de vil med prosjektet og hvordan fortellermåten speiler dette. Kurset vil med utgangspunkt i karakteranalyse spesielt ta for seg de handlingsdrivende kreftene i en historie.
Verkstedet vil ledes av Ulf Breistrand - dramaturg, dramatiker og regissør - med stor erfaring fra tv og teater.
Målgruppe: Manusforfattere som skriver for den profesjonelle filmbransjen og som tidligere har skrevet kortfilmmanus til film som er realisert. Det må foreligge et utarbeidet manusutkast til en kortfilm på under 15 min. Deltagere: 6 fiksjonsprosjekter velges ut fra de ulike regionene i samråd med kursleder. 1-2 deltagere fra hvert prosjekt kan delta.
Dato: 10. - 12. november 2009

Sted: Stiklestad nasjonale kultursenter, Nord-Trøndelag

Egenandel: 500 kr Manus, mini-cv og en liten tekst om hvorfor du/dere ønsker å delta sendes innen 22. oktober til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - merket: manusslag på Stiklestad