God sommer blomster Stine

Grunnet et uvanlig lavt antall påmeldte har Vestnorsk filmsenter besluttet å avlyse Vestnorske fagdager 27. – 28. august.

Kurset og de individuelle møtene med Ola Hunnes avvikles som planlagt. Alle som har meldt seg på der skal ha fått e-post med praktisk info. Hvis ikke denne er mottatt, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det var veldig oppløftende nyheter medio juni om at en nå kunne begynne med litt større samlinger igjen. Men usikkerheten og de mange negative endringene i smittesituasjonen siste tiden, samt meldinger om mulige nye restriksjoner, gjør nok at dette arrangementet lå for tidlig slik som situasjonen ser ut nå. Vi tror antall påmeldte gjenspeiler dette.

Vestnorsk filmsenter vil fortsatt arrangere kompetansehevende tiltak og samlinger gjennom høsten, og også noen av de programpostene som var planlagt til fagdagene vil bli gjennomført, men vi må nok belage oss på at det en god tid framover vil være de tiltak som kan gjøres i mindre grupper av gangen eller online.

Alle påmeldte mottar egen e-post om avlysningen, refusjon med mer.