Vi hadde godt håp tidligere i vår, men dessverre tilsier coronasituasjonen at det fortsatt er for tidlig med et fysisk treff av denne størrelsen og vi må avlyse Vestnorske fagdager 16. - 17. juni. Vi hadde gledet oss veldig til å endelig kunne samle alle igjen, det tror vi også dere ønsker og behøver, men vi må altså smøre oss med ytterligere tålmodighet. 

Vestnorsk filmsenter møter bransjen 16. juni! 
Vi vil likevel svært gjerne få til å treffe dere før sommeren og inviterer til en halv dags mini-bransjetreff onsdag 16. juni. Her vil dere blant annet bli bedre kjent med våre to nye konsulenter som har gledet seg lenge til å få presentere seg. I tillegg vil vi orientere om en del pågående saker hos senteret, så som strategiarbeidet mm. 
Hold av datoen - mer informasjon og programmet for dagen neste uke! 

Vestnorsk filmsenter vil fortsatt tilby kompetansehevende tiltak og samlinger tross situasjonen. Basert på erfaringene fra 2020 vil vi dele opp i enkeltarrangementer rettet mot mindre målgrupper og arrangere ulike seminarer og kurs gjennom høsten. Programmet som var planlagt for fagdagene vil være en del av dette. Informasjon om høstens aktiviteter kommer før sommeren.