daisy 1356862 1920

Vestnorsk filmsenter møter bransjen onsdag 16. juni kl. 10:00 - 13:00! 
Sted: Bergen kino, MB1 

Vi vil svært gjerne få til et fysisk treff med bransjen før sommeren og inviterer til en halv dags bransjetreff onsdag 16. juni. Her vil dere blant annet bli bedre kjent med våre to nye konsulenter som har gledet seg lenge til å få presentere seg. I tillegg vil vi orientere om en del pågående saker hos senteret, så som strategiarbeidet mm. 

Program: 

Møt Vestnorsk filmsenters nye konsulenter
Intro v/konsulentene Lasse Gallefoss & Hanne-Lovise Skartveit.
I samtale med to av våre sentrale filmskapere skal vi bli bedre kjent med Vestnorsk filmsenters konsulenter. Hvilke ambisjoner har de på vegne av prosjektene i vår region og hvilke inntrykk sitter de igjen med etter to søknadsrunder ved senteret? Hvilket potensiale og hvilke utfordringer vil de trekke fram?
Med: Lasse Gallefoss (konsulent dokumentar- og kortfilm) & Hanne –Lovise Skartveit (konsulent lange formater innen fiksjon).
Moderatorer: Elisabeth Kleppe (produsent, Aldeles) og Ina Lerner Grevstad (manusforfatter og regissør).

PAUSE

Vestnorsk filmsenter - status og framtid
Det er lenge siden sist vi samlet oss og vi vil benytte anledningen til å orientere litt om status sett fra vår side, samt se nærmere på flere pågående saker ved senteret som vi ønsker diskusjon og dialog med bransjen rundt.
Vestnorsk filmsenter startet denne våren arbeidet med å rullere senterets strategi for de neste tre årene, KUD har bestilt en evaluering av alle regionale filmsentre og fond, det skal implementeres "egenmelding mangfold" og "selskapets miljøprofil" i søknader om tilskudd, for å nevne noe.
Med: Stine Tveten (daglig leder, Vestnorsk filmsenter)
Moderator: Thorvald Nilsen (produsent, Screen Story)

Vi ser fram til å se dere! 

 

Påmeldingen er nå stengt, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har spørsmål