UlfBreistrand bilde mindre

Etter en pause våren 2021 kan Vestnorsk filmsenter igjen tilby manusveiledning på prosjekter i alle formater og sjangre til aktører i vår region. Dramatiker Ulf Breistrand er engasjert som manusveileder og det kan søkes om veiledning til prosjekter i alle stadier. Du får veiledning selv om prosjektet ditt ikke er støttet av Vestnorsk filmsenter. 

  • Send en kort søknad med cv, samt teksten du ønsker veiledning på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Beskriv hvilke ønsker du har med prosjektet og hva du trenger hjelp til.
  • Ingen søknadsfrister, forespørslene vil bli fortløpende vurdert. Videre kontakt foregår på e-post, eventuelt på annen måte ved nærmere avtale.
  • Veiledningen gis gjennom et møte (digitalt/telefon), etter veiledningsmøtet skriver forfatteren et kort referat fra møtet med vekt på hvordan man vil jobbe videre. Referatet sendes til manusveileder for tilbakemelding.

Manusveiledning er et kompetansehevingstiltak og retter seg både mot uetablerte og erfarne filmskapere.

Ulf Breistrand har lang erfaring som dramaturg, manusforfatter og regissør. Han står bak flere tv-serier, har undervist ved Filmskolen, vært manuskonsulent ved Norsk filminstitutt og veiledet manusforfattere på workshops i inn- og utland.