Vestlandstreffet får base på Comfort Hotel og i Florø Samfunnshus. Vi lover et spennende program og gode muligheter til å knytte nye kontakter og etablere nye samarbeid.

Programmet finner du her.

Dersom du ønsker å møte Kjersti Rasmussen til manusveiledning under Vestlandstreffet, må tekst sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen fristen 7. april kl 12.00.

Generell informasjon: Reise dekkes av den enkelte – opphold, bespisning og sosialt program dekkes av Vestlandstreffet. Vi forutsetter at deltagere ankommer Florø søndag mellom lunsj og ettermiddag, og blir til lunsjtid tirsdag. Hotell er reservert i henhold til dette - dersom du ikke har anledning til å delta under hele perioden gi oss klar beskjed om dette. For reiseinformasjon se: www.dat.dk – www.fjord1.no – www.hurtigruten.no

Samtidig med Vestlandstreffet arrangerer vi også et Samproduksjonsseminar med begrensede plasser i samarbeid med NFI og éQuinoxe Germany. Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har spørsmål angående dette.

Vestlandstreffet er et samarbeid mellom Vestnorsk filmsenter, Filmfondet FUZZ og Western Norway Film Commission.