ELSA KVAMME er filmskaper, manusforfatter og skuespiller, og driver produksjonsselskapet Alert film as.  Hun er utdannet ved Odin Teatret i Danmark, og startet en av Norges første frigrupper, Saltkompagniet. Etter filmskole i New York skrev hun spillefilmen «Maja Steinansikt», og har siden skrevet og regissert bla.a. Amandavinneren «Fia og klovnene», kortfilmen «Et glass oliven» og snart kinoaktuelle «Konger av Oslo».

KAROLINE OPPEDAL eier og driver castingbyrået Casting Vest. Hun har bred erfaring fra den norske filmbransjen, henholdsvis som produksjonsassistent, rekvisitør, kostymeassistent, reporter, regissør og castingansvarlig. Hun har også mange års teatererfaring, har vært rollebesetter i Bergen i 4 år, og underviser i casting ved Film- og TV-linjene ved Noroff Instituttet og Universitetet i Bergen.

Casting Vest er et Bergensbasert castingbyrå som formidler skuespillere, statister og modeller til film-, foto- og reklameoppdrag. Byrået har blant annet castet skuespillere til kinofilmene «Vegas», «Skjult», «Dødens drabanter», «Sorte får» og «Hjelp, vi er russ», og ble nominert til tittelen Årets Kulturgründer 2009.

Påmeldingsfrist: 4. januar.

Kursavgift: 300,-

Påmelding på www.skuespillersenter.no

Sted: Vestnorsk filmsenter, Georgernes Verft 12
5011 Bergen