BIFF skriver videre: Denne vil utvilsomt skape en sunn debatt rundt Norges behandling av unge asylsøkere. Malik Bendjelloul kommer for å prate om suksesshistorien SEARCHING FOR SUGAR MAN, en usannsynlig dokumentar om artisten Rodriguez - som ikke ble 70-tallets store musikkikon. To svært forskjellige filmer som deler høye ambisjoner. Andy Green og Sean Farnel jobber med distribusjon av dokumentarfilm, og vil ta for seg emnene markedsføring og nye muligheter i vår digitale hverdag.

Dokumentarseminaret er en viktig arena for faglige diskusjoner, og vi har stor tro på at årets program i sin helhet vil utgjøre en meget interessant dag!

Program:
12:00 Velkommen v/ festivalsjef Tor Fosse
12:10 Om kunstnerisk vilje og ambisjon til å forandre verden. Margreth Olin i samtale med Kalle Løchen.
13:00 Searching for Sugar Man - om filmens lansering og ambisjon. Malik Bendjelloul i samtale med Kalle Løchen.
14:00 Lunsj.
14:30 Andy Green - Distrify, Power to the Peer - a revolution in film distribution.
15:30 Sean Farnel – Festribution: Using festivals to launch your distribution strategy. Påmelding skjer via nettsidene våre. Deltakeravgiften er på kr. 500,- og inkluderer seminar, lunsj og Blått Lerret Bergen (TO LIV, DE ANDRE, MAMMA ER EN SUPERHELT) senere samme kveld. Seminaret er åpent for alle filminteresserte. Kun 90 plasser. Seminaret er støttet av, og arrangert i samarbeid med, NFI. Dersom du har spørsmål om seminaret, ta gjerne kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.! Velkommen!