Samtale: Det Bergenske kunstmarkedet

Den bergensbaserte nettbutikken handmadeposters er kanskje byens mest suksessrike «galleri». Men, hva med den etablerte kunsten? Hva kan etablerte gallerier og nyere aktører lære av hverandre? Hva er suksesshistoriene? Hvordan kan kunstsalget økes? Samtale mellom Morten Landmark fra handmadeposters, Anne Sofie Bertelsen fra Galleri Langegården og Kenneth Wikdahl fra Galleri SE. Moderator: Anne Marthe Dyvi.


Kulturhusmanøver

Manøver gjør i disse dager en utredning av kulturhusene i regionen. Prosjektleder Inga Moen Danielsen presenterer arbeidet så langt.


«Dit pepper'n gror» — På motorsykkel gjennom Afrika


Eventyrer Eli Gunnvor Grønsdal tilbrakte ti år i Afrika og ble fridd til av en Masai-kriger. Etter en tenkepause tok hun motorsykkelen fatt og kjørte fra Addis Abeba i Etiopia til Zanzibar i Tanzania, for å finne sin frier. Turen ble til en dokumentarserie med premiere på TV2 i februar. Andreas Søfteland Milde intervjuer eventyreren. Forvent et muntert innslag og en sniktitt av den kommende serien.


Vestlandsk spillindustri på kartet

Dataspill er verdens største underholdningsindustri. Men, er du kjent med de som forsøker å sette Vestlandet på kartet? Turbo Tape Games og TV2 kommer for å snakke om samarbeidet med sykkelspillet «Velocipede» (lansert under Tour de France), Vostopia viser frem «Quiztopia», Rain gir oss snikpremiere på «Teslagrad», og vi blir kjent med «Henchman and Goon» og «Insert Coin». Linn Søvig fra Spillmakerlauget er kveldens konferansier.


Spillmanøver: Test ut spill på bakrommet

Bak baren på Chagall har vi for anledningen installert flere PC-er hvor spillene som er omtalt i kveldens program kan prøves. Bli den første til å spille kommende klassikere!


Musikalsk innslag: Sgt. Petter jubilerer


Kjent og kjært Bergensband har tiårsjubileum i år og starter jubileringen hos oss. Møt hovedpersonen solo på scenen hos Manøver i kveld.

Velkommen skal du være!