Være bindeledd mellom den lokale bransjen og Vestnorsk filmsenter sentralt

Bidra til å synliggjøre film som kulturuttrykk i det eksisterende kulturlandskapet og åpne for mulige samarbeid. 
Bistå filmkommisjonen på befaringsturer i regionen ved behov

 

Vi søker en selvstendig og sosial person som har god kjennskap til bransjen og miljøet både på Søre Sunnmøre og ellers i Møre og Romsdal.

Stillingen krever relevant utdanning/erfaring, selvstendighet og kunnskap om prosjektledelse.  Søker bør ha erfaring fra film-, fjernsyns- eller mediebransjen, og interesse for kulturnæringene.  Kontoret skal være et fast holdepunkt for Vestnorsk filmsenter og bransjen i Møre og Romsdal. Arbeidssted er Næringshagen i Volda.

Nærmere opplysninger kan rettes til daglig leder Stine Tveten, 55 55 36 47 eller 400 69 149.

Kortfattet søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  merket «Søknad
Prosjektkoordinator-Volda».

Lønn etter avtale

Søknadsfrist innen 15. desember 2013.

 

 

Vestnorsk filmsenter er et aksjeselskap eid av Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune og har inngått et langsiktig samarbeid med Møre og Romsdal fylke og Sogn og Fjordane fylke. Kjernevirksomheten til Vestnorsk filmsenter er å forvalte tilskudd til og bidra til utvikling av kortfilm og dokumentarfilm i regionen og bidra til manusutvikling av spillefilm/tv-serier, samt bidra til kompetanseheving for bransjen.  Vestnorsk filmsenter består også av Western Norway Film Commisson, som markedsfører og legger til rette for regionen som innspillingssted.