DEN SJELEGLADE PIRATEN
Regi, foto og klipp: Anders Jørgensen. 
Produsent: Elin Sander
Lengde: ca. 56 min.

"Noe er galt i kongeriket Norge! Så la oss likesågodt si det som det er. Det er Satan som er vår Gud og vi er trofaste disipler."

Ole Mads Vevle og hans band skal på turne til Nord-Norge for å misjonere. Den sjeleglade piraten er en kaotisk roadmovie gjennom Nord-Norge og inn i mysteriet Ole Mads Vevle.
NB! Work in progress – ros og ris ønskes velkommen!

DON'T PLAY ROCK - musikkvideo Ralph Myerz
Regi: Morten Vee.
Foto: Morten Vee, Anders Jørgensen, Vidar Eikanger, Oddgeir Hanssen, Morten Øvreås.
Post: Paulo Chavarria.
Prodass.: Are Stensland.
Lengde: 5 min. 

Dette er Morten Vee sin regideby på musikkvideo. Det er blitt en live video for Ralph Myerz - Don't Play Rock. Den ble tatt opp på Lost Weekend i sommer, pluss et par opptaksdager i turnebuss. Filmens hensikt er å fange engergien og spillegleden til Ralph Myerz, og hvor kult det er å gå på konsert.
 

REFUSERT
Regi: Finn-Erik Rognan & Nils J. Nesse
Manus: Nils J. Nesse. Medv.: Kai Taule, Miriam Prestøy Lie, Frantz Jozsef Sebestyen, Steinar Thorsen, Atle Kold Hansen, Kurt-Olav Helle og Kristin Steinsland.
Produksjonsselskap: Finn-Erik & Nils Ltd.
Finansiering: Egen. 
Opptaksformat: DVCPro HD 1080 25p.
Lengde: 30 min.

"Anton er en strebende manusforfatter som ikke får utviklingsstøtte, men han får et kart."

Regissørene Finn-Erik Rognan og Nils J. Nesse har arbeidet med film sammen siden 1997. For to år siden dannet de selskapet Finn-Erik & Nils Ltd., med kontor i London. Begge er bosatt i Bergen, har produsert en rekke dokumentarer som har vært sendt på TV 2 og deltok på kortfilmfestivalen i Grimstad i 2003 med dokumentaren Blodsbånd. Deltok i kortfilmkonkurransen på BIFF 2005 med Rattet. Refusert er det mest omfattende filmprosjektet så langt. Prøvene startet i mai 2006, filmen ble ferdigstilt desember samme år. Arbeidet med første spillefilm startet i 2005 og har planlagt opptaksstart 2007/2008.

www.finnerikognils.no