Vestnorsk filmsenter inviterer til kort informasjonssamling og live streaming av Filmhøsten 2015 (direkte fra Filmens Hus i Oslo) tirsdag 11. august! 

Sted:

Cinemateket USF, Georgernes verft 12

Program:

09:45 – 10:45
Kort oppsummering fra Vestnorsk filmsenter: Status, høstens planer og filmmeldingen, v/daglig leder Stine Tveten.
Innspill fra salen

10:45 – 11:00
Pause

11:00 – 12:30
Live streaming av Filmhøsten 2015

Påmelding:
Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen mandag 10. august kl. 14:00

Filmhøsten er ett av to halvårlige arrangement hvor Norsk filminstitutt inviterer presse og bransje til en presentasjon av sesongens kommende kinopremierer. Formålet er å presentere de norske kinopremierene samlet for pressen og skape et godt grunnlag for redaksjonell dekning av de norske filmene utover i sesongen. Det vises klipp fra filmene og programleder gjennomfører en kort samtale med representanter for filmene. Den norske filmhøsten 2015 presenteres på Filmens Hus tirsdag 11. august og i den forbindelse inviterer Vestnorsk filmsenter til live streaming av arrangementet i Cinemateket USF.

14 norske kinofilmer skal presenteres, og det ser ut til å bli en spennende filmhøst hvor Vestlandske produksjoner er svært godt representert!

Høstens premiereliste:

Filmhosten