HER ER HAROLD

15. - 21. august går den 43. Norske Filmfestivalen i Haugesund av stabelen og lørdag 15. august blir det Amandautdeling med en rekke nominasjoner til Vestlandet!

Gunnar Vikene er nominert for beste regi på "Her er Harold". Maria Ekerhovd i Mer film har produsert «Her er Harold», som er nominert i hele fire kategorier (beste scenografi, beste foto, beste regi og beste mannlige skuespiller), «Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant» som er nominert i kategorien beste musikk og «Mot naturen» regissert av Ola Giæver som er nominert til beste filmmanus og beste norske kinofilm. Flimmer Films omdiskuterte og allerede prisbelønte dokumentarfilm «Drone» er nominert i kategorien beste dokumentarfilm.

Dette er en svært viktig synliggjøring av det stadig voksende filmmiljøet og de mange profesjonelle og kreative kreftene i bransjen her.

Vi gratulerer alle nominerte og ønsker lykke til med Amandautdelingen!

Flere av filmskaperne vil være tilstede under festivalen, som også er en viktig møteplass for bransjen. Vestnorsk filmsenter vil være representert ved daglig leder Stine Tveten.

Amandanominasjonene