Det ble prisdryss under Amandautdelingen på lørdag til flere vestlandsproduksjoner. Vestnorsk filmsenter har støttet alle tre. HER ER HAROLD fikk prisen for beste mannlige skuespiller (Bjørn Sundquist) og

beste foto (Simon Pramsten), DIRK OHM fikk prisen for beste musikk (Nicholas Sillitoe) og DRONE prisen for beste dokumentar (regi Tonje Hessen Schei, produsenter Lars Løge og Jonathan Borge Lie)

Alle prisene finner du HER

 HER ER HAROLD 1-kopi

 

Den 43. Norske Filmfestivalen i Haugesund går av stabelen 15. - 21. august og og lørdag 15. august var det Amandautdeling med en rekke nominasjoner og priser til Vestlandet!

Vestlandet var godt representert under Amandautdelingen på lørdag

Gunnar Vikene var nominert for beste regi på "Her er Harold". Maria Ekerhovd i Mer film har produsert «Her er Harold», som var nominert i hele fire kategorier (beste scenografi, beste foto, beste regi og beste mannlige skuespiller), «Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant» som var nominert i kategorien beste musikk og «Mot naturen» regissert av Ola Giæver som var nominert til beste filmmanus og beste norske kinofilm. Flimmer Films omdiskuterte og allerede prisbelønte dokumentarfilm «Drone» var nominert i kategorien beste dokumentarfilm.

Dette er en svært viktig synliggjøring av det stadig voksende filmmiljøet og de mange profesjonelle og kreative kreftene i bransjen her.