Sanatoriet, en KJØLfilm produsert av MER Film i Vest ved Ragna Midtgaard og Maria Ekerhovd og regissert av Therese Jacobsen, har blitt vist til ungdomsskoleelever i Luster bibliotek som en del av et større formidlingsprosjekt.

DRONE har vunnet juryprisen under The International Contemporary Science Film Festival 360 i Russland og har også nå hatt kinopremiere i New York.
Tiden går av Ane Hjort Guttu, med Elisabeth Kleppe som produsent, deltok på CPH:DOX i november. Filmen var 1 av 12 nordiske dokumentarer som konkurrerer i NORDIC:DOC , og fikk Special mention. Gratulerer til begge!

Bror, produsert av DUOFilm ved Linda Bolstad og Marie Fuglestein Lægreid og regissert av Tommy Næss, har deltatt på San José International Short Film Festival. Nålebyen, produsert av North Sea Productions ved Trond Gullaksen, Kaspar Synnevåg og Henrik Hylland Uhlving og regissert av Kaspar Synnevåg og Henrik Hylland Uhlving går som forfilm til gullpalmevinneren Dheepan på Bergen kino.
Dirk Ohm, Einars forsvinningsnummer, og Her er Harold har deltatt på den nordiske filmfestivalen i Lübeck. Og verdens eneste filmfestival viet film om krig og konflikt, fred og forsoning - Movies on War - viste blant annet Foad, produsert av Blinkfilm ved Trude Refsahl og Njål Lambrechts og regissert av Farzad Samsami, og Farida - den første filmen i Asylbarnaserien