Kortfilmknonventet-2016-688x255

11. – 12. oktober er det klart for Kortfilmkonventet 2016 på Dokkhuset i Trondheim. Påmeldingen har nå åpnet, og programgruppen setter siste finish på innholdet i disse dager. Programmet for konventet vil slippes løpende på arrangementets Facebookside og online påmelding finner du her

Vestnorsk filmsenter vil kunne støtte inntil seks deltakere fra vår region med reise, overnatting og akkreditering. Søknad om støtte sendes via Filmsøk innen 09. september. Deltakere som har kortfilmprosjekter i utvikling eller produksjon og/eller har en tydelig ambisjon om å satse på kortfilmproduksjon framover vil bli prioritert.

På Dokkhuset samles den profesjonelle kortfilmbransjen i Norge med internasjonale gjester, casestudies, speeddating, møter med finansiører, og dypdykk i distribusjon, internasjonalisering, co-produksjon og filmskaperens hode.

Programgruppen består i år av Kari Moen Kristiansen (NFI), Rune Tellefsen (NFI), Tonje Skar Reiersen (Mikrofilm), Isak Eymundsson (Ape & Bjørn), Line Klungseth Johansen (Minimalen Kortfilmfestival) og Elin Kristensen (Midtnorsk Filmsenter). Arrangementet er et samarbeid mellom alle de regionale filmsentrene og NFI.