MINISEMINAR:
OPPHAVSRETT, ARBEIDSRETT OG KONTRAKTSRETT I FILMPRODUKSJON m/Tom Eilertsen

Tid: Fredag 30. september, 09:30 – 11:30
Sted: Cinemateket, USF Verftet
Egenandel: Kr. 200,- (faktureres)
Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen mandag 19. september.

Individuelle møter:
Tom tilbyr også individuelle møter og rådgivning for de som ønsker det.Book møte ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen mandag 19.september

Mail må inneholde:
· Kort info om selskap
· Kortfattet beskrivelse av problemstilling/emne for møtet
· Navn og kontaktinfo for de som deltar i møtet

Individuelle møter holdes i Vestnorsk filmsenters lokaler i 4. etasje, USF Verftet mellom kl. 12:00 og 15:00

Om foredragsholder:
Tom G. Eilertsen er advokat og partner i Bull & Co. Hans hovedarbeidsområder er immaterialrett med hovedvekt på opphavsrett, spesialisert innen områdene film, fjernsyn, museum, teater, opplevelsessentre, musikk, dataspill og media. Eilertsen jobber også med arbeidsrett generelt, med stor kompetanse om arbeidsavtaler innen film, fjernsyn og underholdning, samt selskapsrett og generell kontraktsrett. I tillegg driver han rådgivning innen mediesektoren om blant annet rammebetingelser, lovverk, forskrifter, tariff- og rammeavtaler, samt holder en rekke foredrag ved film- og fjernsynsrelaterte utdanningsinstitusjoner og har flere sentrale filmrelaterte styreverv. Eilertsen var tidligere direktør i Produsentforeningen og har undervist fast i jus på Den norske filmskolens produsentlinje siden skolen ble etablert.

Vel møtt!
Med vennlig hilsen Vestnorsk filmsenter