Design3 kopi

Brak og Vestnorsk filmsenter inviterer til Møteplass for musikk & film!

Velkommen til en uformell arena hvor aktører fra de ulike bransjene samles for nettverksbygging og økt kunnskap om hverandre, samt for at nye samarbeid kan oppstå. Møteplassen kombinerer presentasjoner fra deltakerne selv med korte faglige innlegg fra relevante innledere fra musikk -og filmbransjen. For første gang er også skuespillerne og spillutviklerne invitert!

Vi legger også denne gangen arrangementet til fredagen under BIFF
Tid: 23.09 kl. 18:00 – 21:00
Sted: Lokalene til Brak og Vestnorsk filmsenter, USF verftet, 4 etg.
Gå til påmeldingsskjema


Foreløpig program

VIBBEFANGER
Møt gjengen i Vibbefanger som står bak artister som Hester V75, Kjartan Lauritzen, Fieh og Niilas. De er en driftig gjeng som driver et lite studio og et kontorfelleskap, og arrangerer konsert- og klubbkonseptet VIBBEFEST (Bergenprisen for årets live 2015 Natt&Dag). Sammen med 777tv holder de på å starte opp konseptet vibberom 777, som er et live-stream konsept med konserter og djs. Vibbefanger er alltid åpen for samarbeid, og vil snakke om hvordan de samarbeider med filmskapere om musikk.

KORTFILM SØKER MUSIKK
I høst regisserer Kathleen Johnsen kortfilmen ”Å dele en flamme”, og jakten på riktig samarbeidspartner til filmens musikk starter på møteplassen!

”En kvinne begir seg inn på en lek som involverer hennes mann og en annen kvinne. Hun søker etter å være en spennende partner i ekteskapet som nærmer seg ti år, men risikerer å sette seg i en situasjon hun ikke følelsesmessig takler. Hennes store redsel er at han skal gå lei, og at de dermed vil slutte å elske hverandre.”

Filmes tema er drakampen mellom å ville være en spennende partner i ekteskapet og å ikke takle det følelsesmessig. Hennes redsel er at de skal slutte å elske hverandre, at han går lei. Ved å gå over grensen oppstår tillitsbrudd som igjen tar knekken på kjærligheten. –Å gå på på accord med seg selv gir en følelse av å miste seg selv, stå igjen med tomhet og ensomhet. Musikken som skal brukes til å understreke handlingen skal blant annet brukes mot slutten hvor hovedpersonen er fanget i sin egen ensomhet og redsel, samt etter anslaget som en stemningsskaper. Stikkord her er vokalmusikk og Massive Attack sin" Safe from harm".

Er det du som skal skape musikken til denne filmen? Møt opp og hør Kathleen fortelle mer om sine visjoner for filmens musikk!

PRESENTASJONER AV DELTAKERNE
Kjernen i møteplassen er alltid deltakerne selv og deres ønske om å skape samarbeid og nettverk på tvers!

FILMVISNING
I samarbeid med Bergen internasjonale filmfestival inviteres alle deltakere videre til visning av Northern Disco Lights, ENGLAND / NORGE /2015, regi Ben Davis, i Røkeriet, USF kl. 21:00.
Les mer om filmen på BIFFs nettsider