DSF Leo2-kopi 2

Siden sist har Kjersti Steinsbø og Den siste skillings spillefilm HEVN fått seg en tur til USA og Santa Barbara International Film Festival. Kristine Knudsen, produsent i Den siste skilling, har hatt verdenspremiere på filmfestivalen i Berlin med animasjonsfilmen Richard Storken. Filmen skal ha norsk kinopremiere 5. mai! I Berlin deltok også Maria Ekerhovd og Mer film med to filmer, Ole Giævers Fra balkongen og den tyske co-produksjonen Lyse netter. Begge hadde verdenspremiere. Gratulerer til begge selskap og involverte!

Første mars lanserer CHP:DOX hele programmet sitt, men deler er blitt offentliggjort allerede. Elisabeth Kleppe drar med Ane Hjort Guttu og filmen The Lost Dreams of Naoki Hayakawa til København nå i mars. Filmen deltar i konkurranseprogrammet New:Vision Award. Piraya film deltar i konkurranseprogrammet DOX:AWARD og har verdenspremiere med The John Dalli Mystery. Gratulerer og lykke til!

Siden sist har også Pandora Film fått flere priser. Ida Kleppe og Trude Refsahls dokumentar Utan mat og drikke, som hadde premiere på NRK i januar og som du fremdeles kan se på nett, har fått Bondevettsprisen. Lars Petter Gallefoss og Morten Offerdal sin serie ”Flukt” har hatt premiere samme sted og er fremdeles mulig å se på nett. Den har fått mye oppmerksomhet, og programleder Leo Ajkic fikk for et par dager siden Fritt Ord Honnør for arbeidet i serien. Gratulerer!