Pipeline for digital animasjon og effekter
Ved Marcus Brodersen, Filmkameratene, og Jo Jürgens, Qvisten Animation

NFU skriver i sin invitasjon:

Hvorfor er pipelines så viktig for animasjons - og effektbransjen? Ved å ta for oss pipelines både generelt og ved å bruke eksempler fra konkrete produksjoner, ønsker vi å gi et innblikk som kan hjelpe alle typer digitale produksjoner. I løpet av foredraget vil vi vise hvordan en god pipeline kan være avgjørende for å få en god produksjon, både kreativt, administrativt, logistisk og teknisk.

Marcus Brodersen har jobbet med animasjon og digitale effekter i 10 år. De siste 8 årene har han jobbet på Filmkameratene med produksjoner som "Karlsson På Taket" ,"Kvinne i mitt Liv", "Izzat" og "Elias". De siste årene har han jobbet som Line Producer og teknisk sjef for 26 tv-episoder og 1 langfilm om "Elias, den lille redningskøyten". For tiden jobber han med å fullføre 13 nye episoder av "Elias", samt å planlegge det digitale etterarbeidet til spillefilmen "Max Manus".

Jo Jürgens har jobbet med digital animasjon i ni år, som animatør og ansvarlig for rigging på Animagicnet/Storm Studio på TV serien "To Trøtte Typer" og langfilmen" Slipp Jimmy Fri". Han har jobbet som animatør og rigger på en rekke reklamefilmer for Qvisten Animation, og som teknisk ansvarlig på TV serien "Kutoppen". Han er nå teknisk co-supervisor på langfilmen "Kurt Blir Grusom".

Dato: 22. november
Tid: 10-12
Sted: Lillebil
Egenandel: 150,- (inklusive lunsj)

Søknad med mini-cv sendes innen 18. november til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per post til Norsk filmutvikling, Postboks 904 Sentrum, 0104 Oslo
Merk søknaden/ emnefeltet med "Pipeline for digital animasjon og effekter".

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart, må hele egenandelen betales.

Last ned pdf-fil fra nettisiden vår her:
http://www.nfu.no/dok.php?kat=kurs&id=208 <http://www.nfu.no/dok.php?kat=kurs&amp;id=208>