BIFF2017

Vi regner med dere er godt i gang med å planlegge programmet og hvilke filmer dere skal se. La oss komme med noen gode tips til "Vestlandske" bidrag i kalenderen din! 

Nytt av året er to konkurranseprogram for filmer produsert på Vestlandet, ett for korte filmer og ett for lengre dokumentarer. De lange dokumentarene i Vestlandskonkurransen er Bønn, Maher midt i dalen, Mirakelet i Moldova, Mannen som kunne 75 språk, Sanatoriet og The Return. Du kan få med deg alt dette helgen 29. 9-1.10. Årets Centerpiece-visning, Mer film v/ Maria Ekerhovd og regissør Iram Haq sin "Hva vil folk si", har også ha Norgespremiere. Gratulerer alle, og lykke til!

Vill Vill Vests konferanseprogram er også verdt å kikke på. Her er flere BIFFsamarbeid/ møteplasser mellom musikk og film. For eksempel seminaret om klarering av musikk til film.

Tradisjonen tro blir det Bransjefest, en sosial møteplass der kollegaer i bransjen samles for å feire produksjoner og utmerkelser gjennom året som har gått. Stikk innom Logen Bar, lørdag 30.9 fra klokken 20.00!

BIFF har laget en fin side med oversikt over arrangementer som er interessante for dere som bransje - sjekk siden og god festival!