Nordiske Mediedager får i år storfint besøk av et av Hollywoods største designteam og skapere av visuelle effekter, Aaron Sims og Michael Pecchia fra Aaron Sims Creative.

Teamet bak blant annet det visuelle uttrykket og alle spesialeffektene i Stranger Things holder en workshop onsdag 2. mai, og vi vil kunne tilby et antall plasser til bransjen, til redusert deltakeravgift.

Kurset retter seg mot konseptdesignere, animatører og etterarbeidere, samt regissører, manusforfattere og produsenter, for å få en dypere forståelse av prosess og arbeidsflyt.

Kurset går gjennom ni faser: Fra skisse og skript - til det ferdige produktet som ender på skjermen hos oss, og tar for seg og tar utgangspunkt i en masterclass Aron Sims Creative holder for det kreative miljøet i Hollywood. Aaron Sims Creative regner seg selv som unike i bransjen, ved å levere både design og ferdige effekter, og mener å ha metoder og arbeidsflyt som reduserer adskillige personer og arbeidstimer sammenlignet med standardmetoder.

Aaron Sims Creative har arbeidet med filmer som Wonder Woman, IT (nyinnspillingen), Independence Day: Resurgence, Planet of the Apes og Netflix-serien The Mist, basert på Stephen Kings bok. 

Les mer om Aaron Sims, Michael Pecchia og Aaron Sims Creative.

Vi vil kunne tilby et antall plasser til redusert pris på denne workshopen og ønsker å høre fra deg som er interessert! Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen utgangen av mandag 26. februar. (Dette er ikke en bindende påmelding, vi ønsker å kartlegge hvor mange som er interessert).