EAVE - eksklusiv workshop i Stavanger 24-27. juni.

Er du en produsent på vei opp og frem og ønsker å lære mer om å arbeide opp mot det internasjonale markedet? Inntil 11 norske produsenter kan nå søke (med eller uten prosjekt) om å få delta på EAVE@, en eksklusiv workshop som foregår i tilknytning til at EAVE arrangerer del 2 av sitt årlige Producers Workshop i Stavanger.

Målgruppen er relativt ferske produsenter som allerede har erfaring som produsent av kortfilm, spillefilm og/eller dokumentarfilm og som er interessert i å lære mer om det internasjonale markedet og hvordan samprodusere internasjonalt.

EAVE er en non-profit organisasjon som har som formål å utvikle kompetansen til primært europeiske filmprodusenter. De har holdt på i over 30 år og er det høyest rangerte utdanningsprogrammet av alle som får støtte fra Creative Europe.

EAVE@ Stavanger arrangeres i samarbeid med Norsk filminstitutt, Filmkraft Rogaland, Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Mediefondet Zefyr, Vestnorsk Filmsenter, Sørnorsk Filmsenter, Screen Story, Nordnorsk Filmsenter, Sola kommune og produksjonsselskapet Chezville ved Gary Cranner.

Les mer om EAVE@ Stavanger her
Les mer om EAVE@ og hvordan søke her