Himmelen

Mange filmer har hatt et spennende liv de siste månedene, og her er hva vi har plukket opp!

Zara og dei har vunnet diplom i Visuelt-konkurransen til Grafill, og er på vei til Kortfilmfestivalen i Grimstad nå i juni. Virvel vises også i Grimstad, og deltok i mai på Cefalú Film Festival.

Det lyse mørket reiser enda rundt, og har vært på Vail Film Festival,  Cleveland International Film Festival og Sarasota Film Festival i april og er på vei til In The Palace International Short Film Festival i juni!

Noora og. Den har vært på OUT & LOUD - Pune International Queer Film Festival i India, på NEWPORT BEACH International Film Festival og på PINK APPLE i Sveits. I juli reiser den til The Palace International film Festival, Polen og Korea Queer film Festival.

Voyager var på the Sci-Fi-London Film Festival i begynnelsen av måneden og Hentetid er på festival denne uken, nemlig på 12. SorsiCorti International Short Film Festival

Mirakelet i Moldova deltok på Dokfilm i Volda. Det gjorde også Det perfekte bildet og Beiteland. Mirakelet i Moldova har også vært på TRT Belgesel Ödülleri i Istanbul, Beldocs nå i mai. Den er også tilgjengelig for svenske tv-seere.

Mannen som kunne 75 språk har vært på MONSTRA – Lisbon Animation Festival og er nå en del av Ilmin Museum of Art i Seoul sin nye utstilling “Flip Book: the Revolutionary Animations of 21st Century”

Etter å ha deltatt på Filmmakers Showcase ble Himmelen under havet valgt ut til å delta på dette årets Amsterdam Lift-Off Film Festival. Filmen har dessuten rukket å delta på Simply Shorts – Animation Salvation i Brisbane og San Antonio Independent Film Festival i Equador. Filmen har også vært en tur i Cannes. Du kan lese mer om vestlendingene i Cannes her