Himmelen

Mange filmer har hatt et spennende liv de siste månedene, og her er hva vi har plukket opp!

Himmelen

Mange filmer har hatt et spennende liv de siste månedene, og her er hva vi har plukket opp!

Zara og dei har vunnet diplom i Visuelt-konkurransen til Grafill, og er på vei til Kortfilmfestivalen i Grimstad nå i juni. Virvel vises også i Grimstad, og deltok i mai på Cefalú Film Festival.

Det lyse mørket reiser enda rundt, og har vært på Vail Film Festival,  Cleveland International Film Festival og Sarasota Film Festival i april og er på vei til In The Palace International Short Film Festival i juni!

Noora og. Den har vært på OUT & LOUD - Pune International Queer Film Festival i India, på NEWPORT BEACH International Film Festival og på PINK APPLE i Sveits. I juli reiser den til The Palace International film Festival, Polen og Korea Queer film Festival.

Voyager var på the Sci-Fi-London Film Festival i begynnelsen av måneden og Hentetid er på festival denne uken, nemlig på 12. SorsiCorti International Short Film Festival

Mirakelet i Moldova deltok på Dokfilm i Volda. Det gjorde også Det perfekte bildet og Beiteland. Mirakelet i Moldova har også vært på TRT Belgesel Ödülleri i Istanbul, Beldocs nå i mai. Den er også tilgjengelig for svenske tv-seere.

Mannen som kunne 75 språk har vært på MONSTRA – Lisbon Animation Festival og er nå en del av Ilmin Museum of Art i Seoul sin nye utstilling “Flip Book: the Revolutionary Animations of 21st Century”

Etter å ha deltatt på Filmmakers Showcase ble Himmelen under havet valgt ut til å delta på dette årets Amsterdam Lift-Off Film Festival. Filmen har dessuten rukket å delta på Simply Shorts – Animation Salvation i Brisbane og San Antonio Independent Film Festival i Equador. Filmen har også vært en tur i Cannes. Du kan lese mer om vestlendingene i Cannes her