STILL Forteljingar om mot

(Forteljingar om mot)

Bergen internasjonale filmfestival er en festival med mye bra film og arrangementer. Vi gir dere med glede en liten guide til arrangement med filmer Vestnorsk filmsenter har støttet. Alt dette skjer i helgen 28. og 29. september + 2. oktober.

Fredag 28. september kl. 18.30 vises Mulm til musikk av Línt i Røkeriet på USF Verftet.

Lørdag 29. september kan du ta en tur på Litteraturhuset kl. 12 og få med deg Lillelaurdag: Zara og dei - både opplesning og film (Ta gjerne med deg et lite menneske med på opplevelsen). Kl.14.50 er det Kortreist kortfilm i konkurranse, hvor både Å dele en flamme og Himmelen under havet deltar. Sistnevnte kan du forøvrig også se som forfilm til Anote´s ark. Kl. 19.00 vises bla. Bauta og Garden II med live musikk på Østre, Wild Relatives vises på Bergen Kunsthall fra kl. 19 og Kortreist bransjefest på Café Opera starter klokken 20. Der sees vi vel alle?

I tillegg til dette vil vi framheve Picture Perfect i konkurranseprogrammet Norsk Dokumentar kl. 12.40 på lørdagen (ev. mandag kl. 10.30) og Forteljingar om mot tirsdag kl. 21.00 (ev. onsdag kl. 14.50). Sistnevnte er både en Checkpointsfilm og med i konkurranseprogrammet Norsk Dokumentar.