Seminarprogrammet består av foredrag, Case Studies og paneldiskusjoner med nordiske og internasjonale gjester. Blant gjesteforeleserne har vi med oss den prisbelønte filmfotografen Slawomir Idziak (Harry Potter and the Order of Phoenix), Hannu Tuominen og Kari Juusonen (Niko - way to the stars), Ari Kristinsson (No Network), Rasmus Syvertsen (Kurt blir grusom), Tomas Alfredson (Låt den rätte koma in), Jesper W. Nielsen (I et speil i en gåte) og skaperne av det omtalte internett-filmprosjektet Iron Sky, Timo Vuorensola, Samuli Torssonen og forfatteren Johanna Sinisalo. Er du blant dem som ønsker å la dag forføre, men ikke klarer å fortrenge tvilen, da får du kanskje litt hjelp av Anne Rose Røsbak Holmen (Humanistisk Akademi) som gir en filosofisk vinkling på hva vi aksepterer eller avviser som troverdig, og hvorfor.


Seminaret gir deg også mulighet til å opprette nye kontakter med filmskapere fra hele Norden. Det er satt av god tid til uformelt samvær, spesielt i form av en fellesmiddag torsdag kveld i Stratos festlokaler - på Oslos tak.I tillegg til hovedprogrammet som er åpent for alle, har vi satt sammen en serie foredrag og verksted for spesielle faggrupper. Informasjon om sideprogrammene finner du på seminarets nettsider: www.nfi.no/univers <http://www.nfi.no/univers>


Det finnes et enormt potensial i utvikling og produksjon av barnefilmer - med høye besøkstall og bra inntjening. Vi har resurssene til å gi våre barn et større og bedre filmtilbud - med utgangspunkt i en nordisk tradisjon. Hva venter vi på?

Meld deg på - her og nå!


PÅMELDING

Påmelding til Nordiske Barnefilmseminaret sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. <mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.> .

Vennligst skriv NORDIC SEMINAR i emnefeltet og skriv navnet/navnene og firma til de som deltar, dersom påmeldingen gjelder flere. Husk å ha med kontaktdetaljer samt stilling og firma. Når påmeldingen er mottatt, sendes en bekreftelse fra Norsk filminstitutt.


PÅMELDINGSFRIST OG EGENANDEL

Egenandel er 800 NOK. Dette inkluderer todagers seminar, lunsj, festmiddag og evt. deltakelse på sideprogrammer.
Påmeldingsfrist er den 7. november
INNBETALING

Vennligst betal til Norsk filminstitutt

Bankkontonummer: 7694 05 13231

IBAN: NO22 7694 05 13 231

SWIFT: DNBANOKKXXX

Mottatt innbetaling til Norsk filminstitutt vil sikre din plass som deltaker.SØKNAD FOR SEPARATE FOREDRAG OG VERKSTED.

For å kunne søke på et av verkstedene eller de separate foredragene må du være registrert sp, deltaker på seminaret. Verkstedene og de separate foredragene er gratis. Se seminarets nettsider for mer informasjon om verkstedene og foredragene: www.nfi.no/univers <http://www.nfi.no/univers>


For å søke på et verksted eller separat foredrag, vennligst send søknad med CV til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. <mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.> . Vær nøye med å spesifisere hvilket verksted eller foredrag du søker på. Søknadsfrist er 30. oktober. Du vil motta et svar om du har kommet med eller ei så snart alle søknadene er behandlet og i god tid før seminaret.På nettsidene finner du også praktisk informasjon om seminaret og nice-price på hoteller i området.

Følg med på www.nfi.no/univers