Doc Norway Market 30.09 – 01.10
For andre år på rad inviterer Vestnorsk filmsenter og Norsk filminstitutt norske dokumentarfilmskapere til å presentere sine prosjekter for det nordamerikanske markedet. Formålet med Doc Norway Market er å legge til rette for salg og distribusjon av norsk dokumentar. Informasjon om prosjekter som har fått plass, nordamerikanske delegater og program for dagene annonseres 16. august.
 
Dramadag – uke 43
Vi samler produsenter, manusforfattere og regissører til en dag om dramaproduksjon. Sammen med NRK skal vi se på både utfordringer og – ikke minst - muligheter for bransjen i vår region! Mer informasjon kommer i august!
 
Dokumentarkonventet på Solstrand, 10-årsjubileum 2. – 4. desember
Dokumentarkonventet fyller ti år, og dette skal selvfølgelig markeres! Hva har skjedd siden 2009, hvor trykker skoen nå, og hvor går vi videre herfra? 
Gjennom tre innholdsrike dager i desember møtes filmskapere og beslutningstakere til inspirerende og utfordrende samtaler rundt årets ledetema KONTROVERS.
Påmelding og programnyheter fra 15. august! Les mer

Trenger du produsentkurs?
Vestnorsk filmsenter arrangerer med jevne mellomrom kurs for produsenter og produksjonsledere innen kort- og dokumentarfilm. Kurset går over to dager og retter seg mot profesjonelle filmarbeidere i startfasen som jobber som produsenter/produksjonsledere/koordinatorer/assistenter. Vi setter opp nye kurs etter behov i bransjen og vurderer en ny runde i løpet av høsten 2019.
Har du eller noen du jobber med behov for kurs? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 20.august.