Stryk I Brekk 20180530 144007

(«Stryk i brekk»)

Vi gratulerer DUOfilm med at den sudanske filmen «You will die at Twenty» skal ha sin europeiske premiere i Venezia i slutten av august og sin amerikanske premiere i Toronto i begynnelsen av september! DUOfilm v/ Ingrid Lill Høgtun, Linda Bolstad Strønen og Marie Fuglestein Lægreid har co-produsert filmen gjennom Sørfond+.

Prosjektet «Alexander Kielland» er tatt ut til å pitche på Nordisk Forum i Malmø i september. Vi gratulerer Screen Story v/ Stian Indrevoll, Håvard Parr og Thorvald Nilsen. Tre vestnorske filmer deltar på Nordisk Panorama i samme by og på samme tid. Les mer.

«Stryk i brekk» (Anders Teig/DUOfilm) reiser. I september skal den delta på FilmQuest i Utah, hvor den er nominert til Best foreign short og Best ensemble cast - Short. Den deltar også på Stuff MX Film Festival i Mexico City i november. «De første dagene» (Nina Knag/Chezville) får sin verdenspremiere i hovedkonkurransen på Encounters Film Festival i Bristol i september. Gratulerer!

«Astrup - Flammen over Jølster» (Pål Øie/Handmade films in Norwegian woods) har kinopremiere 4. oktober. Sett av datoen!