Ella_artikkel

("Ella"/Tommy Næss)

Flere filmer har hatt en reise i høst. Her er hva vi har plukket opp. Husk å send oss en e-post om festivalreisen til filmen din!

Tommy Næss sin film "Ella" har deltatt på San Jose IFF i oktober og Austin IFF i november.

Kristine Randes "Happy Birthday" har deltatt på «A-festfilm» i Albania og Children's Rights Festival i Libanon i november.

Kathleen Johnsens "Å dele en flamme" har vært i New York på Nordic International Film Festival.

Anders Teigs "Stryk i brekk" skal til Toronto Comedy Film & Screenplay Festival i starten på det nye året. Den deltok på Atlanta Comedy Film Festival og vant publikumsprisen for beste utenlandske kortfilm under Iceland Comedy Film Festival i slutten av september. Gratulerer med det!

Nina Knags "De første dagene" deltok på Nordiske Filmdager i Lübeck og på Court Métrange i Rennes i oktober. Til helgen starter Les Arcs Film Festival hvor filmen er en av de nominerte til beste kortfilm.

Nils J. Nesses "Pornografen" skal til Nepal og filmfestivalen NIFF i februar. Der er den nominert til Bagmatiprisen for beste internasjonale kortfilm.

Sturla Pilskog og Sidse Torstholm Larsens "Vinterens lengsel" har deltatt på
Margaret Mead Film Festival i oktober og Nordiske Filmdager i Lübeck i oktober/ november.

Stian Servoss og Benjamin Langelands "En gang Aurora" har vært på
Tallinn Black Nights Film Festival og IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam) i november.

Bobbie Peers "To Plant a Flag" reiser fremdeles mye. Siden september har den vært på Show Me Shorts Film Festival, International Short Film Festival of Cyprus, Nordiske Filmdager i Lübeck, Noordelijk Film Festival, Les 12 Courts de Minuit, Brest European Short Film Festival, Tallinn Black Nights Film Festival, Le Festival International Séquence Court-Métrage og Festival Tous Courts - Aix-en-Provence International Film Festival!